UVOZITI VOZILO IZ TUJINE? DA ali NE?

Verjetno se večina vas sprašuje ali je smiselno uvažati vozilo iz tujine. Dandanes je večina rabljenih vozil na slovenskih cestah tujega porekla. Glede na to, da avtomobilski posel hitro cveti je pričakovati, da je tudi vedno več rabljenih vozil na trgu. Že takoj na začetku pa je treba opozoriti, da tudi ta vozila na prvi pogled odlična niso vedno najboljša izbira v tujini.

Da uvoz avta ne postane vaša nočna mora smo tukaj mi. Na samem začetku, ko prejmemo povpraševanje je pomembno, da določimo nekatere kriterije, po katerih se bomo ravnali. Nizka cena ni vedno tudi kvaliteta. Prav tako kot v Sloveniji, je tudi na tujem trgu veliko preprodajalcev, ki iščejo zaslužek in želijo opehariti stranko. Seveda pa so tudi izjeme in je možno dobiti odlično vozilo za super ceno. In to vam lahko povem, da se dogaja pogostokrat. Potrebno pa je veliko iskanja in večina ljudi danes nima časa, zato prehitro obupa in kupi vozilo v Sloveniji za nekajkrat višjo ceno.

Velja tudi pravilo, da so vozila v tujini veliko bolj opremljena kot na slovenskem trgu, tudi to je razlog vedno pogostejših uvozov. Drugi pogosti razlog pa je, da so vozila v tujini vožena na daljše relacije po veliko lepših cestah.

Naša ekipa je že dolgo prisotna na avtomobilskem trgu zato že poznamo kakšna so pričakovanja strank in za nobeno ceno si ne dovolimo, da stranka ne bi bila zadovoljna.

Zato le pogumno pri odločitvi za uvoz preverjenega vozila iz tujine.

Stopite v stik

Obrazec za oddajo naročila najdete tukajČe želite stopiti v stik nas pokličite ali izpolnite obrazec spodaj.

    * Polja, označena z zvezdico, so obvezna.