POIŠČEMO VAM SANJSKI AVTO

O nas

 • 1
  POSLANSTVO

  Smo podjetje, ki že nekaj let svojim strankam nudi kakovosten in hiter nakup vozila iz tujine. Če ste že sami poiskali sanjski avto ga za vas preverimo, v nasprotnem primeru pa poiščemo vozilo pri naših dolgoletnih partnerjih ali na tedenskih avkcijah. Nenazadnje pa želimo svojim strankam ponuditi želeno vozilo po najugodejši ceni.

 • 2
  Vizija

  Med ponudniki želimo okrepiti našo dejavnost kot najkvalitetnejšo, najprijaznejšo in najhitrejšo.

 • 3
  Cilji

  Danes je zelo težko zaupati komurkoli, še posebej na področju prodaje vozil. Mi želimo svojim strankam pokazati, da smo vredni zaupanja in svojo storitev opravlamo profesionalno. Eden izmed glavnih ciljev je vzdrževati zaupanje pri naših strankah ter to zaupanje prenesti tudi na bodoče stranke.

Spoznajte ekipo

Naš moto je da je stranka vedno na prvem mestu. Naše stranke so vabljene v našo pisarno, kjer bomo skupaj spili kavo in se pogovorili o možnostih uvoza sanjskega vozila. Vse stranke naprošamo, da se zaradi individualnega dela pred prihodom najavijo po elektronski pošti ali telefonu.
Matic
Ekspert na področju uvoza vozil!

Ima dolgoletne izkušnje pri svetovanju, prodaji in uvozu vozil po naročilu.
Poskrbel bo, da bo vse potekalo hitro in brez zapletov ter bo vozilo čimprej v vaših rokah.

Anže

Skrbi za komunikacijo s strankami,pomaga pri komunikaciji s partnerji v tujini in nudi celotni »support« med samim uvozom vozila.